Konnect ouderportaal

Kinderopvang Swalmen

Konnect ouderportaal

Geplaatst op: 15 januari 2018

Kinderopvang Swalmen streeft ernaar de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Om dit te kunnen realiseren, werken we samen met Konnect. Konnect is een aanbieder van gepersonaliseerde Apps en ouderportalen voor de Kinderopvang en Buitenschoolse opvang. 

VANAF VANDAAG KUNT U ALS OUDER INLOGGEN IN DE OUDERPORTAAL!

Via de ouderportaal kunt u afwezigheden, extra dagdelen, ruildagen, ziekte enz. digitaal doorgeven.  U kunt ook foto's bekijken, het schriftje lezen (baby's) en zelf ook berichten sturen en stukjes in het schriftje schrijven.

INSCHRIJVEN

Een kind (vroegtijdig) inschrijven voor een plaats in het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang.

REKENTOOL

Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? U kunt misschien kinderopvangtoeslag krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten van kinderopvang.

OPVANG

Stichting kinderopvang Swalmen is een organisatie voor diverse soorten kinderopvang. U kunt bij ons terecht voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

OUDERPORTAAL

Ouders/verzorgers van nu zijn met Isy altijd op tijd en volledig op de hoogte van wat er in de groep en in en rond de kinderopvang gebeurt.

ONZE OPVANG

Wij bieden kinderopvang voor ouders/ verzorgers en speelmogelijkheden voor kinderen. Kinderen worden gestimuleerd te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

                   

FOTOALBUM (inloggen)

CONTACT

VERSTUREN